De High Tech Campus in Eindhoven

Welke bedrijven zitten er op De High Tech Campus

In 1998 begint Philips op het terrein van het voormalig hoofdkantoor een High Tech Campus. Vanaf 2003 wordt de campus opengesteld voor startups en gevestigde technolgiebedrijven. Op dit terrein zijn inmiddels meer dan 160 bedrijven gevestigd, waaronder Philips Lighting, NXP en Intel.

Er werken meer dan 12.000 mensen van 85 verschillende nationaliteiten.

de slimste vierkante kilometer van de wereld”,

Welke bedrijven zitten er op De High Tech Campus

Campus Bedrijven Brochure
De Campus is een uniek ecosysteem van gevestigde wereldwijde merken, toonaangevende onderzoeksinstituten, snelgroeiende ondernemingen, hightech startups en dienstverlenende bedrijven.

Download de gratis Bedrijvenbrochure voor een compleet overzicht van alle bedrijven die gevestigd zijn op High Tech Campus Eindhoven.

De High Tech Campus – de Toekomst

In 2030 wil de High Tech Campus Eindhoven één van de leidende tech hubs zijn in de wereld. “Eindhoven moet in een adem worden genoemd met Boston, Berlijn en San Francisco”, Om deze ambitie waar te maken, gaat de Campus zijn focus verbreden met de nieuwste digitale technologieën. Denk aan innovaties in de gezondheidszorg, het opwekken en opslaan van duurzame energie, het creëren van slimme omgevingen door middel van 5G en LiFi, en het inzetten van kunstmatige intelligentie.

De High Tech Campus – Vacatures & Carriere!

Magneet voor technisch talent
High Tech Campus Eindhoven werkt als een magneet voor technisch talent met ruim 12.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers. Op deze locatie wordt baanbrekend onderzoek gedaan naar de succesproducten van morgen. En dit blijkt. Over de hele wereld zijn vooraanstaande R & D-professionals zich bewust van de technische uitdagingen die Eindhoven te bieden heeft!

Bekijk de vacatures

 

DE ICT Recruiter is een professionele recruitment organisatie, die zich concentreert op de Sales en IT, Cyber Security, Data & Cloud, AI in Nederland:

IT Recruitment Eindhoven

De High Tech Campus – Vacatures