De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel advies of dienstverlening. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website actueel, nauwkeurig en compleet is. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie volledig juist, compleet of actueel is en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website.

Onze website kan links bevatten naar websites van derden die niet onder onze controle vallen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van deze websites van derden.

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wij kunnen ook niet garanderen dat onze website te allen tijde beschikbaar zal zijn en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade of verlies die voortvloeit uit de onbeschikbaarheid van onze website.

Tot slot willen wij benadrukken dat onze dienstverlening en voorwaarden kunnen afwijken van de informatie op onze website en dat deze onderhevig zijn aan onze algemene voorwaarden en overeenkomsten.

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op.

Disclaimer