ICT Recruiter Executive Search - IT Headhunter

Executive Search It-management

Bij ICT Recruiter Executive Search zijn we gespecialiseerd in het vinden van toptalent voor ICT-directie en hogere ICT-managementposities. Met ons uitgebreide netwerk en onze gedreven aanpak streven we ernaar om uw CIO, ICT-directie, ICT-management en ICT-unit management functies naadloos in te vullen. Bovendien staan we paraat om u van dienst te zijn bij het vervullen van rollen in het middenkader van de ICT.

Onze focus ligt op senior en corporate sales en ICT-posities binnen de ICT-branche. Onze consultants hebben allemaal een achtergrond in Sales & ICT, waardoor we in maar liefst 98% van de gevallen de juiste persoon op de juiste plaats kunnen krijgen. Onze aanpak is helder en effectief.

We beginnen met een grondige kennismaking om uw organisatie en de uitdagingen van vandaag en morgen volledig te begrijpen. Vervolgens benaderen we potentiële kandidaten via headhunting, voorzien van een persoonlijke pitch, en voeren we initiële gesprekken. Indien gewenst kan een onafhankelijk assessment een integraal onderdeel zijn van ons selectieproces. Bij ICT Recruiter Executive Search streven we ernaar om de perfecte match te maken tussen uw organisatie en het meest geschikte IT-managementtalent.

 

 

 

Nr. 1 IT Headhunting 2022, de headhunter voor directiefuncties
execiteve search en headhunting vacatures in de it markt
  • Wij maken gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van big data, seo
  • Headhunters focussen zich uitsluitend op IT functies binnen de ICT sector.
  • Door onze meetbare methode kunnen wij resultaten garanderen.
  • 100% No Cure No Pay
  • 1000% INZET

Executive ICT Professional

Beste Headhunters

We werken met de beste Headhunters in de markt.

Onze Sales & ICT Headhunters hebben jaren lang ervaring in de markt.

Met toewijding, enthousiasme en positief-kritische blik als het gaat om kandidaten staan ze bij onze opdrachtgevers bekend als het gaat om executive search. We gaan altijd voor het uiterste en gaan alleen met de beste kandidaten in zee!

Accurate Data

Wij maken gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van big data, seo

“Dare to be different, the world is full of ordinary.”

Strategisch Belang

Automatisering is de afgelopen jaren steeds meer een business driver geworden. De complexiteit is sterk toegenomen en tegelijkertijd is de continuïteit van uw IT middelen van essentieel belang. Dit vraagt om sterke en innovatieve ICT leiders die meer dan ooit van strategisch belang zijn geworden voor uw bedrijfsvoering en uw concurrentiepositie

NO CURE NO PAY – IT Executive search

 

Wij werken 100% op “no cure, no pay” basis: geen financiële risico’s voor jou. Geen resultaat = geen kosten. En dan bedoelen we ook écht geen kosten: 0 Euro. Bij een succesvolle bemiddeling brengen we jou een vooraf, afgesproken tarief in rekening, ná ondertekening van de arbeidsovereenkomst. Wel zo helder.
Ons tarief bedraagt 25% exclusief btw, van het bruto jaarsalaris en vakantiegeld van onze kandidaat. 

GEEN EXCLUSIVITEIT!

 

 Wij juichen concurrentie juist toe, aangezien het om de beste kandidaat voor jouw vacature gaat.
Wij staan niet centraal, maar jouw vacature én de beste kandidaat staan centraal.
IT-headhunters – ICT Headhunting 

IT Recruitment Consultants

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

    Telefoonnummer (verplicht)

    Eventueel Bijlage (Vacature/CV)