Werving & selectie Software Engineers & Developers

Software Development Werving en Selectie

 

Software Developer

Als Software Developer houd je je bezig met het ontwikkelen van software, zoals applicaties en computerprogramma’s. Om deze software te ontwikkelen maken de developers gebruik van programmeertalen, zoals bijvoorbeeld Java, .NET en C#. Om goede software te kunnen ontwikkelen is het belangrijk om (de behoeften van) de eindgebruiker mee te nemen in het ontwikkelproces, zodat de software voor hen gebruiksvriendelijk en functioneel is.

De ICT Recruiter is gespecialiseerd in vinden, verbinden en bemiddelen van Software Engineers & Developers. Hierbij we acteren als intermediair, de kandidaten komen bij u op de loonlijst. Wij doen niet aan detachering

Recruitment Software-Developer-Software-Engineer- werving ict vacatures

Recruitment van niche software specialisten voor vaste dienst is een vak apart. Het aanbod is veel kleiner dan de groeiende behoefte van de markt. Bovendien worden functies steeds specialistischer en vraagt agile development om software professionals met steeds betere communicatieve vaardigheden. Dagelijks wordt er op allerlei manieren aan Developers getrokken.

Bij onze wervingsstrategie zullen we onze doelgroep meenemen in een kandidaten reis. Op de weg die kandidaten volgen in de overweging om over te stappen naar een nieuwe werkgever dienen er meerdere ‘touchpoints’ te worden aangeboden. Zo wordt de doelgroep verleid om over te gaan tot een sollicitatie.

Door onze specialisatie in ICT werving zijn we uitermate geschikt voor het vinden van beschikbare, gekwalificeerde Software Engineers & Developers.

IT Recruitment & Headhunting

Wil je meer weten over ons IT Recruitment Netwerk en onze werkwijze? Vul dan het formulier in.

    Telefoonnummer (verplicht)

    Bijlage (CV)

    Software Development Werving en Selectie

    Software Development Werving en Selectie