IT Consultant

IT Consultants of IT Adviseur. Als IT Consultant geef je advies aan bedrijven over bepaalde programma’s en software. Je denkt met hen mee en adviseert hoe processen verbeterd kunnen worden of helpt hen met de implementatie van informatietechnologie.. Om dit goed te doen is het erg belangrijk om je te verdiepen in de opdrachtgever en te luisteren naar de wensen en vragen. Als IT Consultant kan je bij verschillende organisaties een spreekwoordelijk kijkje in de keuken nemen en dat maakt het werk inspirerend en divers..

werving it_consultant_img

Taken IT Consultant
De exacte taken die je moet uitvoeren zullen verschillen van project tot project. Veel hangt af van de klant voor wie je aan de slag bent. Welke doelstellingen heeft hij, waarvoor heeft hij je diensten gevraagd, wat is de omvang van de opdracht? Een aantal van de taken die je vaak zal tegenkomen in deze functie, zijn de volgende:

1. IT-vraagstukken oplossen bij klanten
2. Implementeren van een IT-infrastructuur
3. Advies geven m.b.t de IT-strategie van een organisatie.
5. Systeemintegratie
6. Content management systemen opleveren

Vaardigheden 
Kennis: Doordat je mensen gaat adviseren over diverse aspecten van hun informaticasystemen is een doorgedreven kennis van zowel IT-infrastructuur als programmatie een absolute must. Een voorgeschiedenis als programmeur, systeembeheerder of informatieanalist kan je op weg helpen!

Sociale vaardigheden Je moet een klant kunnen overtuigen, informeren en opleiden. Daarbij moet je naast voldoende vakkennis ook over de nodige portie flexibiliteit beschikken. De kans is groot dat je steeds voor een ander bedrijf zal werken en je je ook steeds zal moeten aanpassen aan de regels binnen dat bedrijf.

Salaris ICT Consultant 

Gemiddeld salaris ICT Consultant per type dienstverband. Een vast contract levert in 2019 een gemiddeld maandloon van € 3.800,- op.

Werving  IT Consultant – Werving en Selectie

De ICT Recruiter is gespecialiseerd in vinden, verbinden en bemiddelen van IY Consultants Hierbij we acteren als intermediair, de kandidaten komen bij u op de loonlijst. Wij doen niet aan detachering

 

ERP consultant – Kennis en begrip van bedrijfsprocessen

Werving en Selectie IT Consultant

× Hoe kan ik je helpen?